Gault&Millau – overzicht: Hof van Cleve beste restaurant, Castor stijgt door
Hof van Cleve uit Kruisem is volgens de culinaire gids Gault&Millau het beste restaurant van het land. Het levert met Tom Iven ook de Sommelier van het Jaar.
Jonge Topchef van het Jaar
Onze regio levert trouwens ook de Jonge Topchef van het Jaar: David Grosdent kwam van Luik naar Zwevegem om er L’Envie te openen, met succes dus. Tijdens de online plechtigheid noemde hij zich trots op de eretitel, die hij samen met zijn vrouw heeft bereikt. Hij spreekt van ‘een passie voor het vak’.
Castor in Beveren-Leie maakt ook een goede beurt: het restaurant stijgt door naar 16,5 op 20.
EEN OVERZICHT IN ONZE REGIO:
Castor | Beveren-Leie | 16,5 | Stijging | |
Marcus | Deerlijk | 15 | ||
‘T Mag | Tiegem | 13,5 | ||
De Gouden Klokke | Waarmaarde | 13 | ||
Improviste by David Selen | Waregem | 13 | ||
Mes Amis | Waregem | 13 | ||
Robuust | Waregem | 13 | ||
Bistro Berto | Waregem | 12 | ||
Hobo’s | Waregem | 12 | ||
Bistro Lin’eau | Wielsbeke | 13 | Nieuw | |
L’Envie | Zwevegem | 15,5 | ||
Molenberg | Zwevegem | 14,5 | ||
Plein 25 | Elsegem | 13 | ||
Hof van Cleve | Kruisem | 19,5 | ||
Benoit en Bernard Dewitte | Kruisem – Ouwegem | 16 | ||
Bistro Marron | Olsene | 13 | Heropening | |
De Karper | Zulte | 13 |