Nieuws

Dit is Kerst bij Waregem1

Waregem1 pakt in de kerstvakantie uit met fijne extraatjes in de programmering. Met LIVE-concerten, luisterspelen, hits in de mix en elke dag een foodie-tip! Ontdek het hier:

7- 12 De nieuwsochtend van Waregem1

Begin de vakantiedag met veel nieuws uit je eigen streek! Tometeo brengt het weer en er is veel muziek! En wie weet draait Jeroen Vercruysse ook jouw favoriet?

12-14 Lunch @ Waregem1

Ludo Daelman blijft op post. Foodie Isabelle Uselli brengt je elk middag en lekkere tip en er is geregeld nieuws uit je regio.

14-16 Waregem1 Stand-up

We hebben afgelopen zomer de shows van Piv Huvluv in Waregem uitgezonden én opgenomen. Tijs Neirynck serveert je elke middag fragmenten daaruit. Nagenieten én lachen!



16-18 No Stress tussen vier en zes

In de kerstvakantie neemt Ann-Sofie Sabbe je mee naar de avond. En hoe! Elke middag een vette 80’s mix, om 17u40 heeft foodie Isabelle een tip bij. En tussendoor: nieuws en weer uit de wereld én onze regio


18-19 Theater Klakkeboem

Geen theater dit jaar, maar dat was buiten Theater Klakkeboem uit Zwevegem gerekend! Ze namen twee luisterspelen op. Je krijgt er elke week eentje, in drie delen. Telkens op maandag, dinsdag en woensdag.

19-20 Waregem1 LIVE

De eerste drie dagen van de week hoor je LIVE-optredens, opgenomen tijdens Tournee Congé afgelopen zomer. Buurman, Berlaen, Compact Disk Dummies: elke avond wordt je huis of auto een festivalweide!

20-21 Waregem1 in the mix

Na het live concert: de afterparty! Elke avond een uur lang dikke hits in een coole mix!

100% KERST

Vanaf kerstavond hoor je non-stop kerstmuziek op Waregem1, tot na kerst!