Nieuws

De Schakel levert cultuur via Take Away

Cultuurcentrum De Schakel in Waregem pakt uit met een origineel alternatief voor de lockdown: Take Away. Wie tickets kocht voor voorstellingen, krijgt in de plaats nu op vrijdag aan huis een goodiebag geleverd. Daarin een boek of cd van de artiesten in kwestie, of een link naar een voorstelling, die ze in dat weekend van thuis uit kunnen bekijken.

“Iedereen kan intekenen om een uniek gevulde tas aan de deur te ontvangen,” zegt Jorge Dewintere van De Schakel. Bovendien zorgt het voor tijdelijke werkgelegenheid voor zowel artiesten, werknemers en leveranciers die getroffen zijn door de sluiting van het cultuurcentrum.”

Er komt elke week een nieuw Take Away-pakket, zolang De Schakel dicht blijft. De eerste voorstelling aan huis geleverd komt van Stoomboot, die je ook geregeld hoort op Waregem1.