Nieuws

Deerlijkse ondernemers lanceren samen ‘Groetenpakket’

Vijf ondernemers uit Deerlijk lanceren een ‘Groetenpakket’. Dat noemen ze zelf ‘een warm genietmoment’ in deze lockdowntijd, dat je zelf kan bestellen of bij iemand kan laten leveren.

“We willen een lekker lichtpuntje brengen in de weken van lockdown die nog volgen,” klinkt het. “Bij donkere maanden denken we ook meteen aan gezelligheid, dekentjes, zoetigheid, koffie en warme chocolademelk. Dat wordt heel letterlijk vertaald naar het op-en-top Deerlijkse groetenpakket .

In zo’n pakket zitten glutenvrije brownies van L’Histoire De Remi, artisanale koekjes van Koekefien, een doosje chocolade van Hannes D’Heedene en een gepersonaliseerde wenskaart van Kaart van Troje. Het pakketje wordt bovendien milieuvriendelijk geleverd per cargofiets met Cargocollectief uit Deerlijk.

De ondernemers mikken met hun Groetenpakket op Deerlijk en Waregem, maar ook op Kuurne, Zwevegem, Harelbeke, Kortrijk en Heule.