Nieuws

Hinder door werken op- en afritten in Deerlijk

Vandaag starten herstellingswerken op de brug bij de op- en afritten in Deerlijk. Die werken moeten aan het eind van de week al klaar zijn.

Op de brug, en aan de op- en afritten, is er veel spoorvorming in het wegdek. Dat kan tot gevaarlijke situaties leiden voor bestuurders. Een aannemer gaat het wegdek nu afschrapen, een nieuwe laag asfalt aanbrengen én nieuwe, duidelijke wegmarkeringen.

Het verkeer van Deerlijk naar Vichte rijdt zal niet doorkunnen: zij moeten via de E17 naar Waregem, en daar opdraaien naar Anzegem. Vanuit Vichte kan je niet oprijden richting Gent, maar moet je naar Kortrijk rijden, en daar de andere rijrichting nemen.

Verkeer vanop de E17 vanuit Gent zal niet in Deerlijk, maar in Waregem moeten afrijden. Vanuit Kortrijk kan je de E17 al die tijd wel gewoon af in Deerlijk.