Nieuws

Buikrock naar drie dagen

Het festival Buikrock in Deerlijk wordt een driedaags festival. De affiche van dit jaar, blijft gelden, maar dus met nog een derde festivaldag bij.

Onder meer Bram&Lennert, Bart Peeters en De Kreuners liggen al vast. Ook Niels Destadsbader zal daar bij zijn. Andere namen zijn André Hazes, Christoff en Willy Sommers. Buikrock is eind augustus, in Deerlijk.

Volgens de vaccinatiestrategie die is uitgezet, zullen jongeren het laatst worden ingeënt tegen het coronavirus, tijdens of zelfs na de zomer. “Wij hopen dat het sneller kan of dat er een systeem komt met betaalbare sneltesten,” zeggen de organisatoren. “Dat wij helemaal op het einde van de zomer alle registers opentrekken, speelt in onze kaart. Los daarvan, is het belangrijk voor ons publiek, de artiesten en wijzelf dat er perspectief is. Daarom werken we hard aan de voorbereiding van BuikRock 2021 en communiceren we nu al graag wat er te beleven zal zijn.”