Officieel: Regenboogstadion wordt Elindus Arena

De lichtletters doken vorige week op als teaser, dit weekend werden de geruchten concreter, en nu is het officieel: het Regenboogstadion in Waregem wordt de Elindus Arena. het gas- en stroombedrijf vestigt zijn hoofdkantoor in de lege kantoorruimte onder de sfeertribune, en verbindt zijn naam tien jaar aan het stadion.

De Corona-crisis hakt niet alleen in op het professionele voetbal, het zorgt ook voor een klimaat waarbinnen een nieuwe initiatieven in een stroomversnelling raken. “Uitzonderlijke omstandigheden maken dat er nog meer dan ooit out of the box gedacht wordt. En dat zorgt voor een dynamiek waarbinnen Essevee al een hele reeks samenwerkingen en partnerships kon afronden. De realisatie van de Elindus Arena is er één van. Eén waar we bijzonder trots op zijn” zegt Miguel De Ruyck, commercieel directeur van Essevee.

Het schepencollege moet die naam wel nog goedkeuren, weet Het Nieuwsblad: dat reglement is ooit opgesteld om te vermijden dat het stadion een al te gekke naam zou krijgen. De verwijzingen naar vroeger blijven trouwens: de omgeving rond het stadion wordt omgedoopt tot ‘Regenboogpark’.