DeerlijkAnzegemwaregem

Hier zijn er deze week wegenwerken

Nogal wat wegenwerken in onze regio vandaag. Hier een handig overzicht:

Anzegem

In Anzegem is de Berkenlaan vandaag afgesloten, ook als je te voet of met de fiets bent. Het gaat om de start van uitbreidingswerken van woonzorgcentrum Ter Berk. Vanaf volgende week wordt het einde van de Berkenlaan dan een laad- en loszone, verkeer zal er dan een hele tijd niet meer doorkunnen.

Wortegem-Petegem

In Wortegem-Petegem starten vandaag markeringswerken voor veiliger schoolomgevingen, aan de drie basisscholen in de gemeente. De weg zal dan duidelijk aangeven dat je een schoolbuurt nadert. Bedoeling is dat auto’s minder snel gaan rijden door de waarschuwingen.

Waregem

Er kan de komende dagen geen verkeer door ’t Kwaestraatje, de Stormestraat en de Meersstraat in Waregem, door werken. Er is een omleiding voorzien. Er zijn trouwens nog meer werken op til: de Zuiderlaan is morgen voor een deel afgebroken.

Deerlijk

In Deerlijk leggen ze een verhoogde oversteekplaats aan in de Beverenstraat.  De Beverenstraat is daarvoor afgesloten voor doorgaand verkeer. Te voet of met de fiets kan je wel nog door. Er is een omleiding voorzien, normaal kan je tegen 23 april weer gewoon door.