Nieuws

Isabel Gruwez nieuwe parkmanager Waregem-Zuid

 Isabel Gruwez is nieuwe parkmanager van Waregem-Zuid. Ze vervangt Annelies Corne. Waregem-Zuid is het bedrijventerrein met onder meer Callens, TVH en Renson. De bedrijventerreinverenigingen brengt de bedrijven in de zone in contact met elkaar, en organiseert projecten rond veiligheid, mobiliteit, duurzaamheid en ondernemen. Als parkmanager zal Isabel Gruwez ook de tussenpersoon zijn tussen de bedrijven en de stad. 

“Sinds jaar en dag ben ik ondernemer en werk en leef ik tussen de ondernemers,” zegt Gruwez. “Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal. Ik wil in eerste instantie alle bedrijven leren kennen en te weten komen wat ze boeit en beweegt. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn hot items die mij erg interesseren. Het is mijn doelstelling om onze bedrijven en deze thema’s nog beter in de kijker te zetten.”