waregem

Essevee steunt getroffen regio Eupen met 20.000 euro

Een delegatie supporters van Essevee overhandigt morgenavond een cheque van 20.000 euro aan de slachtoffers van de watersnood in Eupen. Daar zijn ze afgelopen zomer al eens gaan helpen, maar ondertussen laat de hulp vanuit de overheid daar nog vaak op zich wachten. Samen met de plaatselijke BRICO-winkel kunnen ze deze keer geen hulp, maar 20.000 euro aan materiaal overhandigen. Niet toevallig morgenavond: Zulte Waregem speelt dan op het veld van Eupen.

“De afgelopen periode ervaarden we veel dankbaarheid en positivisme van de plaatselijke bevolking,” zegt commercieel directeur Miguel De Ruyck. “We hopen hen met deze steun opnieuw een stap dichter te brengen bij hoe het was voor de overstromingen. We kijken hiermee samen ‘TOPE’ vooruit naar een betere toekomst voor deze mensen en zijn Brico zeer dankbaar voor dit warme gebaar.”