Herbeleefwaregem

[HERBELUISTER] WarMegem dit jaar twee weken

Waregem wordt dit jaar opnieuw WarMegem, maar in tegenstelling tot vorig jaar zijn er nu twee weken lang activiteiten. De stad wil zich zo etaleren als warme stad, niet toevallig in de periode rond Valentijn.

Radio WarMegem

Net als vorig jaar komt ook Radio WarMegem terug, maar twee dagen deze keer. “Het was vorig jaar voor het eerst in de lockdown, en het was zo’n succes dat we dat met de stad dit jaar opnieuw organiseren,” zegt burgemeester Kurt Vanryckeghem aan Waregem1. “Het programma voor dit jaar ziet er opnieuw veelbelovend uit en ik hoop dat er opnieuw veel mensen deelnemen.”(lees verder onder het interview)

Burgemeester Kurt Vanryckeghem over WarMegem

Want deelnemen aan Radio WarMegem kan zeker: luisteraars kunnen komende dagen hun plaat aanvragen en daar liefst ook een mooi verhaal aan verbinden. Die verhalen komen dan aan bod in de radio-uitzendingen, live vanop de Markt in Waregem: op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari, telkens van 9 tot 17u00. Je plaat aanvragen kan via waregem.be/radiowarmegem

Andere activiteiten

Warmegem duurt twee weken. “We gaan dit jaar voor een veertiendaagse in het centrum van onze stad,” zegt schepen Pietro Iacopucci. “Er is een selfie-wandeling, je kan een liefdesslotje hangen aan een hek in Park Baron Casier, en er zijn activiteiten in de bib of het zwembad, rond liefde en warmte.” (lees verder onder het interview)

Schepen van cultuur Pietro Iacopucci over WarMegem

Er komt ook een selfiemuur in Het Pand, een zoektocht naar gouden hartjes, er klinken bekende lovesongs vanuit de klokkentoren op de Markt, er zijn romantische films in De Schakel en je zal met een zwaanpedalo op het water kunnen.