waregem

Zulte Waregem treft Sint-Truiden na bekerzege tegen Deinze

Zulte Waregem heeft zich geplaatst voor de kwartfinales in de beker van België. Maar dat ging niet zonder slag of stoot: Deinze stond bijna de hele tweede helft 1-0 voor. Essevee miste in de slotfase zelfs een penalty, maar kon een dramatische 80 minuten op het einde rechttrekken met twee goals van Ndour. Het is wel duidelijk dat Essevee er komend weekend beter moet voorkomen in de competitie, want het moet daar dringend punten sprokkelen in de strijd om het behoud.

Zulte Waregem treft in de volgende ronde van de beker Sint-Truiden. Dat schakelde Club Brugge uit met een overtuigende 1-4. Essevee kan tegelijk al opmeten wat het moet verwachten van STVV, want het moet volgende week dinsdag, voor de competitie, uit naar Sint-Truiden. In de beker komen de kanaries naar Waregem.