DeerlijkHerbeleefNieuws

[HERBELUISTER] Is nieuwe belleman van de Molenhoek straks ook belleman van Deerlijk?

Krijgt ook Deerlijk een belleman? Het is in elk geval niet ondenkbaar, nu de wijk De Molenhoek er wel één heeft. Jan Desimpelaere, die werkt als opvoeder op de Campus College in Waregem is er voortaan de belleman van zijn wijk:

“Ze zochten een belleman en kwamen blijkbaar bij mij uit. Ik heb daar toch even 45 minuten over nagedacht, en meteen toegezegd.” Desimpelaere kreeg goeie raad van zijn collega Piet De Vos, belleman van de stad Waregem: “Ik heb wat tips gegeven maar eigenlijk was dat niet nodig: Jan heeft ook een klok van een stem en een bel in zijn handen.”

Vanuit de gemeente Deerlijk is er in elk geval interesse om binnenkort ook uit te pakken met een eigen belleman op evenementen in de gemeente. Wie weet volgt daar snel nieuws over?

HERBELUISTER: