Herdenking drugsdode escaleert aan rouwcentrum

De politie is tussenbeide moeten komen bij een uit de hand gelopen herdenkingswake in Waregem.
Rond vier uur dinsdagmiddag had een tachtigtal jongeren verzameld om de jongen van 21 te herdenken, die zaterdag dood is gevonden in een appartement in de Marcel Windelsstraat in Waregem. Hij was overleden aan een overdosis drugs. Aan het begrafeniscentrum waar hij ligt opgebaard hadden jongeren verzameld, maar dat liep dus uit de hand.
Begrafenisondernemer deelt in klappen
Toen de vader van het slachtoffer naar buiten kwam dreigden ze hem te lynchen. De begrafenisondernemer, die zelf in de klappen deelde, moest de vader ontzetten en uit veiligheid opsluiten tot de politie ter plaatse was.
De jongeren geven de vader de schuld voor het overlijden van de jongere.