Nieuws

Gepeste Mathéo beleeft mooie avond op Essevee

De jongen van 14 uit Stasegem, die gepest wordt omwille van zijn rosse haarkleur onder meer, heeft een mooie avond beleeft in het Regenboogstadion.

Zulte Waregem en de E-sporters van de club hadden hem uitgenodigd nadat zijn moeder in een open brief de pesterijen had aangekaart. Essevee heeft nu een filmpje gelanceerd van de mooie avond voor Mathéo:

Mathéo krijgt een kijkje achter de schermen tijdens #DéDerby

Het nieuws over de 14-jarige Mathéo die op school en tijdens het voetbal zwaar werd gepest kwam hard binnen bij ons eSports team. Daarom nodigden zij Mathéo uit voor een kijkje achter de schermen tijdens de derby afgelopen zaterdag!Hoe die avond verliep ontdek je hier!????#Stipit #movetegenpesten

Geplaatst door SV Zulte Waregem – ESSEVEE op Dinsdag 3 maart 2020