Nieuws

Michiel Cnudde op Waregem1 in lockdown

Het ziet er naar uit dat horecazaken nog niet meteen kunnen openen, door de coronamaatregelen. En festivals zijn deze zomer al helemaal geschrapt. Bijzonder onprettig nieuws, dat ze bij de regionale radiozender Waregem1 ombuigen naar goed nieuws. De festivalsfeer uit de regio halen ze elke week naar de radio.

Zolang horecazaken dicht moeten blijven gaat de bekende Waregemnaar Michiel Cnudde op zaterdagavond in de mix op Waregem1. Het programma gaat dan ook toepasselijk ‘Lockdown Beat Session’ heten. Cnudde is een populaire en veelgevraagde deejay in de streek van Waregem en Deerlijk. Hij zou komende zomer ook draaien op het geschrapte festival Hype-o-Dream in Waregem.

Mooie combinatie

“Waregem houdt van Michiel Cnudde, maar Michiel houdt ook van Waregem,” zegt Jeroen Vercruysse van Waregem1. “Een mooie combinatie die nergens beter past dan op een radiozender die zich helemaal richt op wat leeft in deze streek.”

Met de komst van Michiel Cnudde is Waregem1 ervan overtuigd dat ze de festivalsfeer tot in elke tuin in Zuid-West-Vlaanderen kunnen brengen, en de festivalloze zomer kunnen compenseren. “Radio of livestream aan en volle bak in de tuin,” lacht Michiel Cnudde.

Lockdown Beat Session met Michiel Cnudde, elke zaterdagavond van 21 tot 22u00.