Nieuws

Deerlijk vindt nieuwe uitbater voor Stallingen Gaverkasteel

De gemeente Deerlijk heeft na een selectieprocedure een nieuwe uitbater voor de stallingen van het Gaverkasteel. Deerlijknaar Maxim Vandenbulcke en zijn vrouw Emily Fadeux willen er een bloeiende horecazaak uitbouwen, voor bezoekers én voor sportverenigingen op het domein.

“Als je hier rondom je kijkt, dit is toch een ideale plaats om een horecazaak uit te bouwen,” zegt Maxim Vandenbulcke aan InfoDeerlijk. “Alles is aanwezig:  een veilige plaats om je kinderen te laten spelen, een mooie zaak, een groot terras, rust in een groene omgeving en overal dichtbij.”

“Ik ben zelf kok van opleiding en werk nu 7 jaar bij de alomgekende traiteur Vincent uit Vichte. Ik zal hier niet in de keuken staan maar de frontman zijn en het aanspreekpunt voor iedereen.  Ik zal samen met een nog aan te werven kok de zaak runnen.”

Schepen Bert Schelfhout is blij met een nieuwe stap in het dossier. “De gunning is een eerste stap in de opwaardering van het Gaverdomein. In een volgende stap bekijken we hoe we het domein zelf beter kunnen inrichten.”

???? Na een uitgebreide selectieprocedure gunden we de uitbating van de stallingen van 't Gaverkasteel… Proficiat Maxim…

Publiée par Bert Schelfhout sur Jeudi 11 juin 2020