Nieuws

Fietsleasing nu ook bij TVH: helft gaat voor e-bike

Vorkheftruckbedrijf TVH in Waregem biedt sinds kort nu ook fietsleasing aan als extra voordeel bovenop je wedde.Werknemers kunnen een fiets leasen tot 8.000 euro. Na een paar maanden hebben al 180 werknemers daar op ingetekend. De helft gaat voor een e-bike, een vijfde koos voor een speed pedelec en een derde koos een gewone fiets. De gemiddelde waarde van de geleasde e-bikes is bijna 3.200 euro.

Dankzij corona?

Opvallend:de coronacrisis speelt een rol in het succes, zegt Bram Lannoo van TVH: “Klopt, er lijkt meer aandacht te zijn voor buitenactiviteiten. We zijn blij dat dat ook bij onze collega’s zo is, en dat de fietsleasing kan bijdragen aan gezonde gewoontes. Zo sluit TVH Veloo perfect aan bij ons TVH Nudge-programma, waarmee we medewerkers een gezond duwtje in de rug geven via allerlei initiatieven.”

TVH lanceert het nieuws bij het begin van de Week van de Mobiliteit.