Nieuws

[HERBELUISTER] Tóch bubbels op de Gaverbeek

Dan toch nog bubbels aan de Gaverbeek: een tiental mensen heeft vanmiddag geklonken op de hippodroom.

“Alle mensen hier zijn vrienden die op de één of andere manier te maken hebben met Waregem Koerse,” zegt Bart Eggermont. “Enkelen hier spelen ook mee in het toneel. Zo hadden we in 2016 het stuk “Wadde? Geen Koerse?”. Wie had toen kunnen denken dat het ooit waar zou zijn.”

En zoals het hoort op een dag dat er normaal Waregem Koerse is: het aperitief vond plaats in de zon. “We heffen hier ook het glas op alle mensen in de zorg, die in de voorbije maanden hard hebben gewerkt om alle patiënten te kunnen verzorgen.”

“Volgend jaar gaan we dubbel en dik onze schade inhalen. Maar eerst gebruiken we nog ons verstand en houden we ons aan de maatregelen.”

Herbeluister de reportage:

Reportage: Tóch bubbels aan de Gaverbeek – Jeroen Vercruysse