Nieuws

Burgemeester: “Tope moet het lukken”

Burgemeester Kurt Vanryckeghem heeft de Waregemnaren toegesproken in een videoboodschap. Hij sprak de Waregemnaren moed in, en riep op om de horeca te steunen door af en toe maaltijden af te halen.

“Daarom vraag ik jullie Waregemnaren om eens te polsen bij je ouders, familie, senioren, of je iets voor hen kan doen. Toon dat Waregem een warme stad is.” Verder uit hij nog eens zijn respect voor de zorg. Vanryckeghem vraagt ook om de maatregelen goed op te volgen. “Laten we tonen dat we het kunnen, allemaal tope. Het moet kunnen.”

Boodschap van de burgemeester over de nieuwe coronamaatregelen

Onze burgemeester heeft een klare boodschap voor alle inwoners, horeca en zorgend personeel, naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus. "Laten we opnieuw tonen dat we het kunnen: allemaal tope, het moet lukken!"

Publiée par Stadsbestuur Waregem sur Lundi 19 octobre 2020