Nieuws

Defintief: géén Kerstcorrida, wel alternatief

Er is duidelijkheid: er is dit jaar géén Kerstcorrida in Deerlijk. De organisatie gelast het loopevenement af na overleg met de gemeente, de politie en de scholen De Kim & De Sam.

Er is wel een alternatief; de ‘Kerstcoronida’. Er zijn vier routes uitgestippeld van vijf, acht, tien en vijftien kilometer, met start en aankomst in het centrum van Deerlijk. De parcours zullen uitgestippeld staan met vermelding van de hoofdsponsors. Vanaf 15 november lanceren ze de routes op de website van de kerstcorrida, en in de app van Strava.

Wie laat weten dat hij of zij zo’n parcours heeft gelopen kan dat met foto op de Facebookpagina laten weten, en zo toch nog kans maken op een prijs. De organisatie zegt ook dat vrijwillige bijdrages ten voordele van De Kim en De Sam welkom zijn.