Nieuws

Waregem Koerse met 10.000 man?

Er wordt gewerkt aan een Waregem Koerse voor 10.000 toeschouwers. Dat heeft burgemeester Kurt Vanryckeghem gezegd op de regionale radiozender Waregem1. Op normale edities zijn er 40.000 mensen, en een paar duizend vips.

Het is stilaan duidelijk dat we opnieuw een abnormale zomer gaan beleven: massa-evenementen zullen wellicht nog niet op volle capaciteit kunnen. Toch zeker niet aan het begin van de zomer.

Met 10.000?

Waregem Koerse sluit de zomer af en heeft voorlopig de betere vooruitzichten, maar niets is zeker in deze tijden. “Er wordt gewerkt aan een scenario met 10.000 toeschouwers,” zei burgemeester Kurt Vanryckeghem op Waregem1. “Dat kan dan naargelang de situatie groter worden, of wat kleiner. Maar alles onder voorbehoud natuurlijk.”

Kurt Vanryckeghem was te gast in de speciale Radio Warmegem-uitzending. Waregem1 zond een dag lang uit vanuit het stadhuis naar aanleiding van twee weken ‘Warmegem’.