waregem

Top woontorens Waterfront Waregem bereikt, hotel bijna klaar voor opening

Het hoogtepunt van de woontorens van het project ‘Waterfront’ in Waregem is bereikt: op beide torens staat op 45 meter hoogte de zogenoemde meiboom. Het hotel voor de torens zou eind deze zomer al moeten openen, voor gasten van Waregem Koerse.

De twee woontorens hebben al een naam ondertussen: Ascot en Windsor. Samen zijn ze goed voor 120 appartementen, en die zijn al bijna allemaal verkocht, zeggen projectontwikkelaars ION, Alheembouw en Steenoven.

Daarmee krijgt Waterfront stilaan defintief vorm: het kantorencomplex op de hoek van de Zuiderlaan met de Meersstraat is al in gebruik, het hotel opent na de zomer en ook de twee woontorens krijgen volgend jaar de eerste bewoners. De stad legt de omgeving opnieuw aan, waardoor de hele buurt op elkaar moet aansluiten.