DeerlijkHerbeleef

HERBELUISTER: Lalapop Deerlijk heeft affiche klaar

Heel wat events gaan weer gewoon door: ook Lalapop in Deerlijk pikt de draad weer op, anderhalf jaar later dan gepland.

“Lalapop staat voor Lage Landenpop, dat is Nederlandstalige muziek, uit Vlaanderen en Nederland,” zegt Nikolaas Debusschere. “Wij zijn een vzw die de opbrengst altijd naar een goed doel in de regio schenkt. En dit jaar is het goede doel Groep Ubuntu x 8K en de vzw Fibroveerke uit Deerlijk.” (lees verder onder het interview uit de Nieuwslunch van maandag 6 september)

Nikolaas Debusschere over Lalapop, 31 oktober in Deerlijk

De affiche is intussen compleet: Peter Van Laet, Flip Kowlier met Ertebrekers, en de Nijghse vrouwen, vier bekende zangeressen die Lennaert Nijgh eren. Ook de drie laureaten van het Lalapodium zullen er zijn, drie keer nieuw talent: Maanbar, Kiki en Tegen Beter Weten In.

Lalapop is op 31 oktober, in Uzien in Deerlijk. Met Covidsafe-pas kan je er zorgeloos in. Waregem1 zal er ook bij zijn!