DeerlijkHerbeleef

[HERBELUISTER] Deerlijk Ontpopt overhandigt cheques aan Jeugdbewegingen

Het muziekfestival Deerlijk Ontpopt heeft voor zes jeugdbewegingen in Deerlijk 1.500 euro opgeleverd. Ze kregen die cheque gisteravond overhandigd in jeugdhuis de Caravanne. Het festival eind oktober was er één met alleen Deerlijkse bands en artiesten. Jeugdbewegingen hielpen mee in de organisatie en dat bracht voor hen elk duizend euro op, dat ze op hun beurt gaan spenderen aan goeie doelen.

Sponsor verhoogt cheque

Maar uiteindelijk krijgen ze nog meer, zegt één van de organisatoren Tom Calleeuw: “Als kers op de taart heeft één van de sponsors, Luxauto, die steun voor elke jeugdbeweging met de helft verhoogd. Dat is dus een netto opbrengst per jeugdbeweging, die zij op hun beurt gaan inzetten voor sociaal gerichte doelen, van liefst 1500 euro.”

HERBELUISTER hier het gesprek:

Tom Calleeuw over de opbrengst van Deerlijk Ontpopt