waregem

Thimoty Derijck terug bij Essevee

Thimoty Derijck keert terug naar Zulte Waregem. Hij tekent een contract van een jaar, met optie op nog eens een jaar. Derijck speelde eerder al voor Zulte Waregem, dat hem van bij Den Haag naar hier haalde. Maar na twee seizoenen trok Derijck naar AA Gent en tot nu speelde hij bij rivaal KV Kortrijk.

Essevee haalt de centrale verdediger dus terug, en verwijst onder meer naar zijn ruimte ervaring. Derijck is 34.

“Wanneer Zulte Waregem belde, zei mijn gevoel meteen dat ik dit moest doen. De twee jaar dat ik hier heb gevoetbald, voelden altijd goed. We hebben hier erg mooie momenten meegemaakt bij Essevee”, vertelt Timothy Derijck. “Ik kijk er naar uit om tijdens de tweede seizoenshelft mijn club te helpen om zo snel mogelijk hogerop te klimmen in het klassement.”