Nieuws

“PEDALove” tocht groot succes

De “PEDALove” tocht op de stadionvijvers in Waregem blijkt een groot succes te zijn. Zo konden koppeltjes er vandaag een rondvaart maken met een zwaanpedalo. Een unieke ervaring.

Door het grote aantal inschrijvingen besloot de stad extra vaarmomenten in te plannen. Zo kon je niet enkel vandaag 9 februari, maar ook zaterdag 12, woensdag 16 en zaterdag 19 februari een plaatsje in de zwaanpedalo proberen te bemachtigen. Na een uurtje tijd waren alle plekjes op de pedalo al ingenomen. Dat de mensen enthousiast waren was duidelijk. “We hebben zodanig veel inschrijvingen binnengekregen dat we besloten om de pedalo ook op zaterdagen te laten varen”, vertelt Margot Van Maele, medewerker jeugddienst Waregem.

Twee weken WarMegem

Maandag 7 februari is het startschot gegeven voor de tweede editie van WarMegem. Veertien dagen lang staat de stad Waregem in het teken van de liefde. Verschillende stadsdiensten slaan de handen in elkaar om van Waregem de warmste plek van het land te maken. Dit naar aanleiding van valentijn.

Geen plaatsje op de zwaanpedalo kunnen bemachtigen? Niet getreurd! Er valt nog zoveel meer te beleven tijdens deze twee hartverwarmende weken. Lees hier meer.