waregem

Waregemse geluksvogel wint lottopot van 1,5 miljoen

Wie is de nieuwe miljonair in Waregem? Iemand heeft in elk geval anderhalf miljoen euro gewonnen met de Lotto-jackpot. Hij of zij liet zijn ticket valideren bij krantenwinkel Joclarama in de Holstraat.

De gelukkige winnaar, die een gezin heeft, is van plan om iedereen thuis te laten meegenieten. “Ik ga uiteraard een deeltje sparen voor mezelf en voor de familie, maar ik plan ook de aankoop van een nieuwe wagen”, zegt de 65-plusser. “Het eerste wat ik ga doen? Een stevig feestje organiseren! Bovendien was deze Lotto-Jackpot ook een prachtig vroegtijdig Valentijns cadeau waarmee ik mijn vrouw serieus kunnen verrassen heb. Zij mocht zich op de “Dag van de Liefde” dit jaar zeker verwachten aan een heel mooi extraatje.”

Het doet een mens wegdromen, maar de Nationale Loterij voorziet ook begeleiding voor wie zo’n groot bedrag wint. De winnaar blijft in elk geval anoniem.