Nieuws

TVH opent nieuw hoofdkantoor ‘The Hub’ in Waregem  

Wereldspeler TVH, die zich vooral bezighoudt met heftrucks industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines, opent officieel de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor ‘The Hub’ in Waregem. “Met dit state-of-the-art kantoorgebouw willen we aantonen dat we nog steeds stevig verankerd zijn in Waregem”, zegt CEO Dominiek Valcke.  

De voorbereidingswerken voor de constructie van het hoofdkantoor startten al in 2019. Het gebouw van zo’n 13.000 vierkante meter is de oplossing voor het plaatsgebrek datze hadden. Door hun sterke groei ging er ook veel aandacht naar comfort, ergonomie en efficiëntie. Ze maken nu gebruik van geluidsabsorberende materialen en talrijke CO2-sensoren, temperatuurvoelers en regelingen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.  

250 extra collega’s gezocht  

TVH telt wereldwijd meer dan 5.000 medewerkers, waarvan in België al meer dan 2.500. Niet alleen het aantal kantoorruimtes breidt uit, ook de vergaderzalen, het auditorium, het bedrijfsrestaurant, de showroom en het meeting center.  “Met The Hub creëren we niet enkel meer kantoorruimte, we zorgen er op die manier ook voor dat we de medewerkers beter kunnen ondersteunen”, zegt Dominiek Valcke.   

TVH nieuw hoofdkantoor

Paradepaardje  

Het Paradepaardje bevindt zich op de benedenverdieping van het hoofdkantoor. Het TVH Experience Center is een bezoekerscentrum van 1.500 vierkante meter . “Het bezoekerscentrum dient om klanten, leveranciers, verenigingen, scholen en sollicitanten wegwijs te maken in het aanbod van TVH”, vertelt Facility Manager Luc Rasschaert, “bezoekers zullen hier games kunnen spelen en hun rijvaardigheid kunnen testen met een virtuele heftruck”.