Deerlijk

Ticketverkoop Buikrock loopt, terrein op zaterdag al goed vol

De ticketverkoop voor het festival Buikrock in Deerlijk loopt goed voor de zaterdag, voor de andere twee dagen loopt het wat trager. Dat laat de organisatie weten.

Buikrock schuift voor het eerst op en start al op donderdag. Er zijn ook enkele vernieuwingen meer: de plasbandjes verdwijnen en zijn inbegrepen, VIP-tickets zijn er alleen nog op vrijdagavond. Het festival gaat ook teams uitsturen die geregeld het zwerfvuil op het terrein opruimen. Buikrock mikt op 18.000 toeschouwers.

“Net als in 2021 is het zanger en Deerlijkenaar Jérémie Vrielynck die de presentatie van het festival voor zijn rekening neemt. “We voorzien opnieuw een podium met een catwalk. De interactie tussen publiek en artiesten komt op die manier het best tot z’n recht,” zegt Wim Buyck. “En hoewel we op het vlak van klank en licht al bijzonder goed uit de verf kwamen met ons festival, doen we daar dit keer nog een schepje bovenop. Net als op de weide, overigens. Daar vindt de bezoeker een chillzone met strandstoelen maar ook voldoende zitbanken op de achterste helft van het festivalterrein.”

Parkingtickets zijn voortaan ook online te koop.