Deerlijk

Ignace Crombé (65) overleden

Organisator en presentator Ignace Crombé (65) uit Deerlijk is overleden. Hij leed aan pancreaskanker, en werd onlangs met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

Igance Crombé raakte bij het grote publiek bekend als organisator van de Miss Belgian Beautyverkiezingen. Na een hobbelig einde van die verkiezingen en de scheiding van zijn vrouw Miriam vond hij de liefde opnieuw bij Patricia Govaerts, voormalig kandidate, en hij lanceerde haar ook als zangeres Trisha. Ze kregen samen een dochtertje. Ondertussen was Crombé samen met zijn huidige vriendin.

Hard verdict

Crombé kreeg rond nieuwjaar te horen dat hij aan pancreaskanker leed. Onlangs kreeg hij voor die strijd nog de trofee van ‘Deerlijkse Deureduwer’. Hij was toen net terug van een weekje Frankrijk, het zou zijn laatste reis worden, kort daarop moest hij naar het ziekenhuis.

Crombé laat zijn vriendin Nathalie achter, en zijn dochter Axelle en plusdochter Camille. Met zijn oudste dochter had hij sinds zijn scheiding geen contact meer. Hij wordt zaterdag 20 augustus begraven in Deerlijk.

Lees ook: