Zulte Waregem haalt op valreep nog vier spelers

Zulte Waregem is nog flink gaan shoppen tegen de deadline van de transferperiode. Het haalde nog vier spelers binnen.

Chinonso Offor (22) wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van Montréal. De Nigeriaanse aanvaller komt later deze week aan in Waregem. De Senegalees Pape Demba Diop tekent een contract voor twee seizoenen met optie op nog eens twee jaar. (lees verder onder de foto)

Eerder op de avond haalde Essevee ook al de Est Kevor Palumets (19): de middenvelder komt over van Paide Linnameeskond voor drie jaar, met optie op nog een seizoen. (lees verder onder de foto)

En Zulte Waregem was wel heel bedrijvig: ook de Senegalese centrumspits Alioune Ndour (24 ) is nieuw aan de Gaverbeek: hij ruilt de Noorse eersteklasser Haugesund voor Zulte Waregem voor vier seizoenen.