waregem

Rolschaatspiste vervangt IJspiste in Waregem

Een rolschaatspiste is straks het alternatief voor de ijsschaatspiste op de Markt in Waregem. Zoals bekend schrapt de stad dit jaar de ijspiste omwille van de hoge energieprijzen. De stad had wel iets anders beloofd, en dat is er nu.

Ook voor de rolschaatspiste gaat de stad in zee met dezelfde uitbater. Op de ‘Rosies Roll Inn Rolschaatspiste’ belooft de uitbater ook dj-sets, thema-avonden en kindernamiddagen. Ook scholen zullen welkom zijn.

Winterchalets

Alles vindt overdekt plaats, in de bekende grote tent op de Markt. Daar is ook ruimte voor winterchalets. Naar goede gewoonte kunnen Waregemse verenigingen die gratis uitbaten ten voordele van hun clubwerking. Tegen eind oktober krijgen zij daar een uitnodiging voor.

Waregem Wintert zeker opnieuw

“Het stadsbestuur is ervan overtuigd dat de rolschaatspiste een waardige en even sfeervolle vervanger is voor de ijspiste,” klinkt het. “Net zoals andere jaren wordt de piste een van de evenementen binnen het uitgebreide programma van Waregem Wintert. Daarover geven we binnenkort meer informatie.”