waregem

Supporters zwaaien Essevee uit: “We geloven er nog in”

Supporters van Zulte Waregem hebben het team uitgezwaaid op de parking van Waregem Expo. Essevee vertrok al op afzondering, als voorbereiding op de wedstrijd van morgen, tegen Eupen. Daar moet Zulte Waregem drie punten pakken, wil het nog kans maken op het behoud. Op dit ogenblik achtervolgt Essevee op vier punten van Eupen, dat volgende week nog een wellicht strijdvaardig Club Brugge zal treffen.

“We kunnen met deze wedstrijd de situatie helemaal omdraaien”, vertelt coach Frederik D’Hollander. “Je voelt aan alles hier in de regio dat het geloof er nog absoluut is: partners betalen bussen, fans sturen ons massaal berichten, honderden supporters trekken zaterdag naar Eupen… Deze club hoort gewoon in eerste klasse, en het is aan ons om dat te bewijzen. Dat gaan we zaterdag proberen.”