waregem

Waregem heeft eigen Monopolyspel

Waregem heeft voortaan een eigen versie van Monopoly.

Er is doelbewust gekozen voor een uiteenlopende samenstelling op het spelbord, klinkt het: “Op deze manier tonen we alle aspecten die de stad te bieden heeft, en dat zijn er heel wat,” zegt Dries Slootmans van Groep 24. “Gaande van de Zuiderpromenade en de Hippodroom, tot Het Pand en CC De Schakel.”

“ Naast tal van gekende locaties uit het stadscentrum bevat het spelbord ook duidelijke verwijzingen naar de deelgemeentes. Zo zijn de Zavelputten uit Beveren-Leie, de Lourdesgrot uit Sint-Eloois-Vijve en De Mote uit Desselgem opgenomen in het spel.”

Grote Waregemse evenementen vervangen de stations uit het klassieke Monopoly spelbord. Zo zijn Pré Congé, Dwars Door Vlaanderen, Waregem Wintert en uiteraard Waregem Koerse verzekerd van een plaatsje op het bord. Alle vakjes werden trouwens getekend door tekenaar Franky Drappier.