Nieuws

Grote stroomstoring in Waregem

Een groot deel van Waregem heeft vrijdagmorgen een half uur zonder stroom gezeten. Bij graafwerken in de Marcel Windelsstraat in Waregem had een kraan een middenspannignsleiding geraakt.

“Er waren meer dan 1.500 gezinnen getroffen door het incident,” zegt David Callens van Fluvius aan Waregem1. “Onze diensten zijn meteen beginnen te herschakelen, waardoor na een half uur een groot deel al weer stroom had.”

Hier was de stroomstoring:

Waregem: ALBERT SAVERYSSTRAAT, ALBERT SERVAESLAAN, BEIAARDSTRAAT, BLEKERIJSTRAAT, CASEELSTRAAT, CONSTANT PERMEKESTRAAT, DESSELGEMSEWEG, DIJKVELD, DROGENBOOMSTRAAT, GAVERKESTRAAT, GROENE WANDELING, GUSTAAF DESMETSTRAAT, HOF TER WAAIEN, HONGERSTRAAT, HOOGMOLENSTRAAT, HOOGMOLENWEGEL, HUGO VERRIESTSTRAAT, JAN BOUCKAERTSTRAAT, JUTESTRAAT, KARELMEERS, KEMPSTRAAT, KEUKELDAM, KRUISKESSTRAAT, LENTEDREEF, MARCEL WINDELSSTRAAT, MEIWEG, MUSSEKOUTER, NOORDERLAAN, OLIFANTSTRAAT, OUDE DESSELGEMSTRAAT, OUDE VIJVESTRAAT, PUTMANSTRAAT, ROGER DE BACKERSTRAAT, SCHIETSPOELSTRAAT, SPEI, SPITAALSTRAAT, STAF STIENTJESLAAN, STATIONSSTRAAT, TAPUITSTRAAT, TJOLLENSSTRAAT, TORENLAAN, VERVERIJSTRAAT, VOLDERSSTRAAT, WATERSTRAAT, WETSTRAAT, WIEDOUWSTRAAT, WIJMERIESTRAAT, WOLLESTRAAT, ZULTSEWEG

Desselgem: KRONKELSTRAAT, WAALSHOEKSTRAAT, WETSTRAAT

Sint-Eloois-Vijve: KRONKELSTRAAT