Nieuws

[HERBELUISTER] Toch Waregem Koersefoor: kermiskramers opgelucht

Foorreizigers zijn tevreden met de beslissing in Waregem. Dit wordt de eerste grote kermis dit jaar die ze kunnen aandoen.

“Het seizoen eindigt in oktober, de lockdown kwam voor de start van het nieuwe seizoen. De meeste foorreizigers hebben dus al tien maanden geen inkomen meer,” zegt Guido Herman van de foorreizigers. “We zijn dus heel blij met de beslissing.”

Uit de eerdere kleine kermissen die ze deze zomer toch al konden doen blijkt dat mensen die er zijn zo goed als allemaal spenderen, terwijl op er op een gewone kermis ook veel wandelaars zijn. “Omgerekend kunnen we in Waregem in totaal meer dan 7.000 kermisliefhebbers verwelkomen in een goeie week, dit zal dus ondanks de maatregelen zeker rendabel zijn voor ons.”

HERBELUISTER het gesprek met Guido Herman: