Nieuws

[HERBELUISTER] Toch Waregem Koersefoor, maar met voorwaarden

Er komt dan toch een Waregem Koersefoor, met 25 foorkramen op de Markt. Dat zal plaatsvinden van 27 augustus tot 2 september, de normale datum van de foor. Dat is beslist na overleg met de foorkramers.

De foor zal elke dag open zijn van 14.00 tot middernacht. Maar het terrein zal afgesloten zijn. Wie naar de kermis wil, zal moeten registreren voor een bepaald tijdsslot, en je mag er niet langer dan twee uur zijn. Mondmasker wordt verplicht, en er zijn per tijdsslot maximaal 200 mensen toegelaten.

“Maar,” zegt burgemeester Kurt Vanryckeghem, “allemaal onder voorbehoud van gunstige coronacijfers. Gaat het de slechte kant op dan kan ik ten allen tijde de foor alsnog annuleren.”

HERBELUISTER: Kurt Vanryckeghem over de beslissing: