Nieuws

Claude Croes: “toon dat er in Deerlijk samenhorigheid is”

Volg de maatregelen goed op. Dat is de oproep van burgemeester Claude Croes van Deerlijk. De nieuwe regels zijn streng, maar ook nodig, zegt hij op Facebook. “Ik roep op om onze lokale handelaars te steunen, onze Deerlijkse horeca, via take-away bijvoorbeeld.”

De burgemeester heeft ook lof voor initiatief in deze tijd. Zo pakt Reveil uit met podcasts die je bereikt via een QR-code die je krijgt op de begraaflplaats. Een alternatief voor het evenement zelf dat vanavond niet doorgaat in Deerlijk. Hij verwees ook naar het alternatief van de kerstcorrida.

“Ik roep ook op om een kaars te zetten, en ‘s avonds te laten branden. Toon dat er in Deerlijk samenhorigheid is,” zegt Croes.

https://www.facebook.com/claude.croes/videos/3491033897648230/