Gault&Millau – overzicht: Hof van Cleve beste restaurant, Castor stijgt door

Hof van Cleve uit Kruisem is volgens de culinaire gids Gault&Millau het beste restaurant van het land. Het levert met Tom Iven ook de Sommelier van het Jaar.

Jonge Topchef van het Jaar

Onze regio levert trouwens ook de Jonge Topchef van het Jaar: David Grosdent kwam van Luik naar Zwevegem om er L’Envie te openen, met succes dus. Tijdens de online plechtigheid noemde hij zich trots op de eretitel, die hij samen met zijn vrouw heeft bereikt. Hij spreekt van ‘een passie voor het vak’.

Castor in Beveren-Leie maakt ook een goede beurt: het restaurant stijgt door naar 16,5 op 20.

EEN OVERZICHT IN ONZE REGIO:

CastorBeveren-Leie16,5 Stijging
MarcusDeerlijk15  
‘T MagTiegem13,5  
De Gouden KlokkeWaarmaarde13  
Improviste by David SelenWaregem13  
Mes AmisWaregem13  
RobuustWaregem13  
Bistro BertoWaregem12  
Hobo’sWaregem12  
Bistro Lin’eauWielsbeke13Nieuw 
L’EnvieZwevegem15,5  
MolenbergZwevegem14,5  
Plein 25Elsegem13  
Hof van CleveKruisem   19,5  
Benoit en Bernard DewitteKruisem – Ouwegem16  
Bistro MarronOlsene13Heropening 
De KarperZulte13