Nieuws

Ook Lize Feryn beschuldigt Bart De Pauw

Actrice Lize Feryn uit Deerlijk is één van de negen vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. Het proces tegen De Pauw start volgende week, maar vandaag lekten de namen al uit, waardoor de negen zelf naar buiten treden. Behalve Lize Feryn gaat het onder andere ook over Maaike Cafmeyer en Lisa Naert.

“Het enige dat wij willen is dat het aanhoudende grensoverschrijdende gedrag stopt. Dat Bart De Pauw erkent dat hij ernstig in de fout ging, dat hij zich excuseert en zich in de toekomst niet meer aan dergelijk gedrag schuldig maakt. We hopen dat deze zaak op een eerlijke en respectvolle manier tot een goed einde wordt gebracht. Hopelijk kan het andere slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag sterken om aan de alarmbel te durven trekken,” klinkt het in een gezamenlijke mededeling.