Anzegem

Kijk/Luister: Jonathan maakt nummer met tekst overleden vriendin

Jonathan D’hondt uit Anzegem heeft een nummer geschreven, op tekst van zijn overleden vriendin Melanie. Die stapte in de eerste lockdown uit het leven, ze had het al een tijdje mentaal lastig.

Jonathan bleef achter met hun dochtertje. Een tekst van haar heeft hij nu op muziek gezet, met dat nummer wil hij ook aandacht vragen voor psychisch lijden. Vorig jaar al bracht hij ook een kinderboekje uit om de vzw te steunen die hij oprichtte, met hetzelfde doel. Bekijk hier de videoclip:

Het nummer My Little Princess is op tekst van de overleden Melanie, in een moeilijke periode, waarin ze het moeilijk had om die vrolijke mama te zijn. Bekende namen als Billie Benteyn van Netsky, Jana De Valck van de Miguel Wiels Band en Ozark Henry werkten mee.