Deerlijkwaregem

Heropening terrassen: zo ging het in onze regio

Heropening van de horeca vandaag. En ook de opening van enkele nieuwe zaken. In het pand van de voormalige pizzeria Pizz’Arti in Wareme opent een wijnbar. In Anzegem opent dan weer een pop-up, mogelijk de enige in onze regio. Hij sluit trouwens alweer begin juni.

Gemeenteraadslid Dirk Demeurie uit Deerlijk reed vandaag met enkele vrienden van terras tot terras. Als steun voor de horeca, maar ook als aanklacht tegen het gevoerde coronabeleid.

Eerste live concert

En met de heropening van de terrassen had Deerlijk ook een primeur: het eerste liveconcert sinds lang. Brent Beukelaer speelde aan Uzien. Daar is een terras ingericht met bijhorend podium. Onder de noemer Bolster is er elke donderdag een concert van een jonge singer-songwriter, maar omwille van de heropening van de horeca is er dus ook vanavond live muziek. Het concert was helemaal uitverkocht.