Nieuws

Nogmaals bewezen: Waregem Koerse is hoogdag

De zege in de Grote Steeple Chase van Vlaanderen ging dit jaar opnieuw naar de Franse eigenaar en trainer Patrice Quinton. Jockey Felix De Giles pakte met het paard Gino des Dunes de zege. Eigenaar Quinton pakt zo zijn tiende zege op rij in Waregem, en dat is een unicum. Voor de rest verliep deze Waregem Koerse dit jaar opnieuw zoals vanouds: 25.000 toeschouwers op de hippodroom, met covid-safe pas genoten in de zon van de paardenkoers en het netwerken.

Uitzonderlijke prijzen voor de Willy Naessens Hat Trophy op Waregem Koerse. Ilse Vanderstricht ging met de hoofdprijs lopen: een nieuwe BMW-mini 5-deurs, geschonken door Naessens zelf. In de top vijf ook winnaars van een halsketting van 5.000 euro en reischeques.

Gratis Kermis

De Waregem Koerse Feesten zijn vandaag aan de laatste dag toe. De foor is vanmiddag opnieuw open, nog tot vanavond laat. Mensen met een beperking zijn vandaag extra welkom, zij mogen een gratis kermisdag beleven, dankzij de stad. De feesten zijn over het algemeen zonder grote incidenten verlopen.