waregem

Waregem Koerse Feesten van start: dit is de openingsdag!

Waregem1 gaat in Waregem Koersemodus: tot na de feesten hoor je elke dag een aangepaste Waregem1 Informatief, met Pieterjan Neirynck, van 10 tot 12. Na het weekend hoor je ook reportages in de namiddag.


De Waregem Koerse Feesten beginnen vandaag, ook voor de senioren. Er is de Seniorensteeple in Waregem Expo, met optredens van De Gestemde Snaren en Kurt Crabbé, beiden uit Waregem. Alle senioren zijn welkom, en de toegang is gratis. Ze krijgen zelfs een bon voor gratis oliebollen op de kermis.

De Waregem Koersefoor opent vanavond volgens de traditie. Het schepencollege geeft het startschot om zes uur, en dan volgt een kwartier gratis kermis en oliebollen voor iedereen. Om zeven uur is er de steepleworp, met cadeautjes voor kinderen tot 12 jaar. Afspraak op de Markt.