HerbeleefwaregemWarmegem

[HERBELUISTER] Lichtwandeling en Radio Warmegem: dit is Warmegem ’23

Een lichtwandeling, romantische films, de Pedalove en Radio Warmegem: de stad Waregem heeft het programma voorgesteld van de nieuwe editie van Warmegem.

Radio Warmegem met optredens

Warmegem ontstond in de coronaperiode, en kende vorig jaar met succes een vervolg, dat zelfs twee weken duurde. “We zijn blij dat het een vaste waarde wordt in onze evenementenkalender,” zegt schepen Pietro Iacopucci. “Radio Warmegem was er van bij het begin bij, ook nu zal Waregem1 uitzenden als Radio Warmegem, op 10 en 11 februari vanop de Markt, met verzoekjes en warme verhalen.”

“Er zal ook meer te beleven zijn op een podium bij die mobiele radiostudio, met optredens. Groepen die interesse hebben om een optreden te verzorgen kunnen contact opnemen met de dienst Feestelijkheden.”

Lichtwandeling

Nieuw is Waregloed, een lichtwandeling. “Dat is drie dagen elke avond in park Baron Casier. Maar het zal ruimer gaan: de wandeling loopt tot aan de Zuiderpromenade waarbij wandelaars van de ene verwondering in de andere zullen vallen met lichtobjecten en installaties. Een absolute aanrader voor met gezinnen.”

De Pedalove op de stadionvijvers komt ook terug. Nieuw is ook Vrijdag Breidag, waarmee ze oproepen om sjaals te breien, er komt een sjalenzoektocht met tips via social media. De Selfiespots komen terug en ook de Schakel neemt deel dit jaar, met de vertoning van romantische films in de Schakelbox.

HERBELUISTER HIER HET GESPREK:

Schepen Pietro Iacopucci over Warmegem 2023