waregem

Nieuwe versterking bij Essevee, Vigen weg

Zulte Waregem heet versterking op het middenveld: Christian Brüls (34) komt over van STVV. Hij tekent in Waregem een contract voor 2,5 seizoenen. Brüls debuteerde in hoogste klasse bij Eupen, en speelde ook voor AA Gent, Westerlo en Standard. De laatste twee seizoenen bij Sint-Truiden, maar die club verlaat hij nu voor Essevee.

“Ik ben heel blij dat Essevee mij het vertrouwen en de kans geeft om hier te tekenen”, vertelt Brüls. “Nu is het aan mij om mij op het veld te tonen. We hebben een duidelijk doel en we gaan door tot op het laatste.”

De Deen Lasse Vigen verlaat Zulte Waregem. Het contract is in onderling overleg ontbonden. De middenvelder kon zich niet echt meer tonen. Hij speelde 35 keer voor Essevee en maakte twee assists, maar scoren lukte niet.