Nieuws

Verkeerschaos in Waregem: aannemer had geen vergunning

De grote verkeersproblemen vanmorgen in het centrum van Waregem zijn veroorzaakt door werken van een nutsmaatschappij, die daar geen vergunning voor had. Dat zegt de stad.

Vanmorgen liep de ochtendspits helemaal vast in het centrum van Waregem, in de Stationsstraat. Een aannemer had er de Putmanstraat afgeslotenom er een sleuf te maken over de hele breedte van de weg. Maar, zegt de stad: “Hier was echter geen enkele vergunning van terug te vinden.”

Niet vergund en geen signalisatie

“De nutsvoorzieningsmaatschappij had geen vergunning, had geen aanvraag ingediend en had ook niet de juiste signalisatie. Normaal moet dat allemaal in orde zijn voor ze kunnen starten. “De bakkerij wat verderop in de straat zal vandaag allicht een stuk minder klanten zien daardoor,” zegt de stad.

Waregem is daar niet mee opgezet. Ze gaat de nutsvoorzieningsmaatschappij officieel aanschrijven.