waregem

Essevee toont verjaardagslogo

Zulte Waregem lanceert een aangepast logo voor haar feestjaar.

Op 1 juli bestaat de fusieclub precies 20 jaar. En de club heeft daarvoor dus een aangepast embleem: een aanvulling met twee X’en. Heel eenvoudig verwijzend naar de Romeinse cijfers, maar met de nodige symboliek. Zo zie je in de dubbele X ook twee pijlen: een pijl naar links die terugblikt op legendarische avonden en een pijl naar rechts die ons doet uitkijken naar een toekomst vol mooie momenten in de Elindus Arena. 

Je kan er ook een DNA-streng in zien. “Dat is geen toeval, zegt de club, “want we blijven vasthouden aan onze waarden: hard werken om onze doelstellingen te halen, ambitieuze bescheidenheid, lokaal verankerd met de blik op de wereld.”

Het logo moet de start worden van een jubileumjaar vol activiteiten.