Nieuws

Essevee kan weer winnen

Zulte Waregem weet weer wat winnen is. In de eerste wedstrijd na het ontslag van Francky Dury won Essevee thuis met 3-2 van KV Mechelen. Het stond na 90 minuten wel 1-2 achter,en boog dat in blessuretijd nog om in een zege.

Coach Timmy Simons toonde zich achteraf tevreden. “Jammer genoeg kwamen we op achterstand, maar ik zag een Zulte Waregem dat er vol voor wilde gaan. Je voelde de steun langs alle kanten, vanuit de tribune, de staff, en dan zie je wat dat geeft zls de bal ook goed valt. Je hebt dan soms een portie geluk nodig, maaar dat dwing je soms ook af.”

Essevee schuift twee plaatsen op, en staat nu samen met OH Leuven op de 15e plaats, met twintig punten. Op tweede kerstdag is er nog de uitwedstrijd op Standard. Als Zulte Waregem ook van hen kan winnen, dan komt het naast Standard en klimt het een flink stuk in de rangschikking.